Help mee

Naar het ziekenhuis, papa en mama verdrietig, bij opa of oma logeren… Niet alleen als ouders staat je wereld op z’n kop. Geef aanstaande broertjes en zusjes van hartekindjes een waardevol geschenk in deze heftige periode. Wil jij mij helpen het Kom in Contact-boekje te realiseren voor al die dappere broertjes en zusjes?

Alvast heel erg bedankt! Uiteraard houd ik jullie op de hoogte via mijn blog als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zodat je precies kunt zien hoe jouw bijdrage daadwerkelijk meehelpt! Ik ontvang ook graag je reactie op mijn blog.

Nog meer doen? Deel deze actie of start een eigen actie om geld op te halen, wie weet willen je collega’s wel bijdragen of kun je met je klas lege flessen inzamelen? Alles wat uit een warm hart komt helpt!

Het geld dat ik ontvang, zal uiteraard volledig gebruikt worden voor het realiseren van de Kom in Contact-boekjes. De boekjes wil ik via de ziekenhuizen gratis weggeven aan gezinnen die te horen hebben gekregen dat zij een kindje met een hartafwijking verwachten. Jouw donatie komt t.a.v. mijn bedrijf Bureau Goudlokje op een aparte rekening te staan, ik doe dit geheel vrijwillig.